E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Om Veria

Veria er en førende dansk udbyder af elektriske og vandbaserede gulvvarmesystemer, som blev grundlagt i 2006 og i dag sælges til 16 lande.

Veria's produkter distribueres og sælges gennem markedsledende byggemarkeder og flisebutikker i en række europæiske lande.

Udover salg under eget navn, er Veria også underleverandør til en række af de førende brands inden for elektrisk gulvvarme i Europa.

Veria dot

 

Vision

Det er vores vision, at vi…

"ved at forbedre indeklimaet og dermed komfortniveauet, vil være med til at skabe de perfekte rammer for en endnu bedre hverdag for dig og din familie"

 

Vores vision forpligter os til konstant at udvikle og forbedre vores produkter, således at de i endnu højere grad skaber komfort og velvære i din dagligdag.

Udover at udvikle nye og komfortforbedrende produkter, er det også vores mål at gøre gulvvarme så økonomisk, driftsikker og miljøvenlig som muligt.

Sidst men ikke mindst, ønsker vi at udvikle produkter der sikrer en fejlfri og tidsbesparende installation.

Kontakt Veria

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om Veria eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 7022 5696

mail@veria.dk
 

Planlæg dit renoveringsprojekt på få minutter - direkte i browseren! Prøv EasyPlanTM

OK

Denne hjemmeside bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

> Show details
/*